Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

– Jos etsit loma-asuntotonttia tai loma-asuntoa Pohjois-Suomesta
– Jos etsit järvimaisematonttia Pohjois-Suomesta
– Jos etsit metsätonttia tai metsätilaa Pohjois-Suomesta
– Jos etsit hevostilaa Pohjois-Suomesta
– Jos tarvitset suunnittelijaa hevostallillesi tai hevostilallesi – joko täysin uudelle tai kunnostettavalle tai
– Jos haluat lisätietoja erilaisista tallitöitä helpottavista ratkaisuista.

Asiakaspalvelu

Valtakunnallinen asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-18 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-18 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Voit soittaa asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina joko numeroon +358 3456787 tai numeroon +358 456787543. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa vastaajaviestissäsi yhteystietosi, joista tavoitamme sinut asiakaspalvelumme aukioloaikoina! Voit lähettää asiakaspalvelullemme myös sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@moon.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme kuitenkin, että soitat mieluummin!

Esite

Jos haluat tilata maksuttoman palveluidemme sähköisen esitteen, voit tilata sen sähköpostitse osoitteella esite@moon.fi . Esite toimitetaan automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit esitetilauksen. Emme toimita esitteitämme lainkaan postitse painetussa muodossa, koska haluamme näin säästää syntyvää paperijätettä sekä tätä kautta luontoa. Toivomme, että myös asiakkaamme käyttävät harkintaa sähköisten esitteidemme tulostamisessa! Säästetään yhdessä luonnonvaroja myös tuleville sukupolville!

Toimistomme

Meillä on toimisto sekä Oulussa, Rovaniemellä että Torniossa. Oulun toimistomme käyntiosoite on Oulunrinne 217 A 34. Oulun toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-15 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Voit soittaa toimistosihteerillemme toimistomme aukioloaikoina numeroon +358 3456799. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin toimistosihteerimme palaa asiaan mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa vastaajaviestissäsi yhteystietosi, joista tavoitamme sinut toimistomme aukioloaikoina! Voit lähettää toimistollemme myös sähköpostia osoitteella oulu@moon.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme kuitenkin, että soitat mieluummin!

Rovaniemen toimistomme käyntiosoite on Rovaniemenrinne 218 A 44. Rovaniemen toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-15 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Voit soittaa toimistosihteerillemme toimistomme aukioloaikoina numeroon +358 3456798. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin toimistosihteerimme palaa asiaan mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa vastaajaviestissäsi yhteystietosi, joista tavoitamme sinut toimistomme aukioloaikoina! Voit lähettää toimistollemme myös sähköpostia osoitteella rovaniemi@moon.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme kuitenkin, että soitat mieluummin!

Tornion toimistomme käyntiosoite on Tornionlaakso 34 A 44. Tornion toimistomme on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-16 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-15 välisenä aikana sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-15 välisenä aikana. Voit soittaa toimistosihteerillemme toimistomme aukioloaikoina numeroon +358 3455788. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan, niin toimistosihteerimme palaa asiaan mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa vastaajaviestissäsi yhteystietosi, joista tavoitamme sinut toimistomme aukioloaikoina! Voit lähettää toimistollemme myös sähköpostia osoitteella tornio@moon.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme kuitenkin, että soitat mieluummin!

Odotamme yhteydenottoasi! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos etsit loma-asuntotonttia, loma-asuntoa, järvimaisematonttia, metsätonttia, metsätilaa tai hevostilaa Pohjois-Suomesta tai jos tarvitset suunnittelijaa hevostallillesi tai hevostilallesi – joko täysin uudelle tai kunnostettavalle – tai jos haluat lisätietoja erilaisista tallitöitä helpottavista ratkaisuista. Tehdään yhdessä unelmistasi totta – liittyivätpä unelmasi sitten metsätonttiin, omakotitalotonttiin tai hevostilaan, olemme valmiina auttamaan sinua näiden unelmien toteuttamisessa!